Autocentar "AUTOUNION"

Autocentar "Autounion"

Objavi na Facebook profilu

Autounion d.o.o Trebinje osnovan je 1988 godine, zapošljava 12 visokostručnih radnika koji svojim iskustvom daju doprinos kvalitetu naših usluga.

U toku 2011 smo se uselili u novi - moderno opremljeni prostor.

U sklopu Autounion centra posluje auto servis, vulkanizerska radnja i prodavnica autodijelova, kao i caffe bar u kome se možete osvježiti i sačekati završetak posla koji ste nam povjerili. Preporučujemo se, pored fizičkih lica, i malim i velikim preduzećima za održavanje voznog parka.

U Auto Servisu obavljaju se gotovo sva ispitivanja vezana uz pronalaženje kvarova i njihov popravak. Posjedujemo KOMPJUTERSKU DIJAGNOSTIKU za sve vrste vozila. Ovdje se naravno mogu obaviti i svi automehaničarski radovi

U vulkanizerskoj radnji možete obaviti veliki broj usluga od kojih izdvajamo neke:

  • Kompjutersko balansiranje i montaža čeličnih felni
  • Kompjutersko balansiranje i montaža aluminijskih felni
  • Popravak oštećenih guma
  • Krpljenje guma, itd

Preduzeće Autounion pruža Vam jedinstvenu ponudu autodijelova. Široka ponuda artikala u našoj prodavnici sadrži gotovo sve proizvode koji se traže na tržištu autodijelova

Ukoliko na lageru ne posjedujemo dio koji vam je potreban, možemo ga nabaviti u roku od 48h.

Od samog početka, preduzeće Autounion je pažljivo birao svoje dobavljače autodijelova. Sve su to proizvodači koji su zbog visoke kvalitete svojih proizvoda stekli povjerenje poznatih proizvodača automobila.

Na kraju ako se tome pridoda da su svi artikli u kvaliteti originala, s povoljnom cijenom, s pravom se može reći da je ova ponuda autodijelova jedinstvena. Od proizvođača autodijelova navodimo samo neke važnije čije dijelove možete pronaći kod nas: ATE, Bosh, Luk, MAN, Beru, Delphi, Mahle, Sachs, Metelli, Boge, Algo, Wahler, Dayco, Contitech, Elastogran, Ruville, Textar, Elring AG, General-Electric, GSP, Lemforder, Filtron, Energizer i mnogi drugi.

Lokacija:

Autodijelovi i servis AUTOUNION - Galerija

KONTAKT

Autocentar "AUTOUNION"

Trg Petral bb

Telefon:  + 387 59 271 100

Faks: +387 59 271 101

Mobilni: + 387 65 619 087

www.autounion.ba

Trebinje na Guglu:

Dobro došli u Trebinje

Trebinje je drugi po veličini grad u Hercegovini i administrativno privredni centar istočne Hercegovine. Nalazi se na krajnjem jugu entiteta Republika Srpska (BiH). Ima nešto manje od 40.000 stanovnika. Smješten je na rijeci Trebišnjici, ispod planine Leotar, na nadmorskoj visini od 270 metara. Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Danas se smatra jednim od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini.

Coordinates: 42°7112′N 18°3425′E

Latitude: 42.711200000000010000

Longitude: 18.342499999999972000

Location: Trebinje within Republic of Srpska; Bosnia and Herzegovina