Marketing

Marketing

Objavi na Facebook profilu

On-line video u kombinaciji sa internet prezentacijom u posljednje vrijeme je dominantan u odnosu na turističke brošure kao alternativa preko kojeg će se korisnici informisati o turističkoj destinaciji, sadržajima i mogućnostima koje pruža neki grad ili regija.

Turoperatori i turističke agencije, sve više pažnje poklanjaju on-line turističkom videu i internet prezentacijama koje na dosta jeftiniji i jednostavniji način pružaju sve potrebne informacije potencijalnom gostu.

Turističke zajednice, restorani, hoteli, moteli, rentakar agencije, taksi uduženja, trgovački centri, banke, apoteke, ali i kompletna ugostiteljska branša  sa sveobuhvatnom turističkom internet prezentacijom ima više šanse da se kvalitetnije turistički predstavi i animira veći broj turista.

Sam čin donošenja odluke gdje provesti odmor kod budućeg gosta se oslanja na više tačaka u kojem danas turistički film i internet prezentacija igra veliku ulogu.

Ekipa okupljena oko projekta GradTrebinje.com - "Vaš vodič kroz grad" može vam pružiti sve usluge vezane za snimanje turističkog video materijala  i to:

 

  • razrada ideje,
  • snimanja videa i prefesionalnih fotografija
  • produkcije turističkog filma
  • izrada DVD-a, njegovog umnožavanja itd
  • postavljanje na video servis Youtube, kao i na internet prezentaciju www.gradtrebinje.com

Bilo da se radi o hotelima, restoranima, seoskim domaćinstvima, vinarima, pčelarima, turistički video u kombinaciji sa profesionalnim fotografijama i predstavljanje na sajtu www.gradtrebinje.com kao marketinški alat u razvoju pruža beskrajne mogućnosti u tržišnom nastupu.

Ovo su samo neke od činjenica koje vam mogu pomoći prilikom donošenja odluke o nužnosti oglašavanja na sajtu www.gradtrebinje.com:

 

  • Promotivni turistički video pomaže u povećanom interesovanju i povećanju sklopljenih aranžmana
  • Više od polovine svih turističkih aranžmana dogovara se preko Interneta
  • Preko 80% gostiju koriste se Internetom za istraživanje destinacije koju planiraju posjetiti
  • 6 od 10 gledalaca preduzima određene akcije nakon pregledavanja promo video sadržaja preko Interneta

Kontaktirajte nas već danas!

Podijeli ovu stranicu sa drugima...

Trebinje na Guglu:

Dobro došli u Trebinje

Trebinje je drugi po veličini grad u Hercegovini i administrativno privredni centar istočne Hercegovine. Nalazi se na krajnjem jugu entiteta Republika Srpska (BiH). Ima nešto manje od 40.000 stanovnika. Smješten je na rijeci Trebišnjici, ispod planine Leotar, na nadmorskoj visini od 270 metara. Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Danas se smatra jednim od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini.

Coordinates: 42°7112′N 18°3425′E

Latitude: 42.711200000000010000

Longitude: 18.342499999999972000

Location: Trebinje within Republic of Srpska; Bosnia and Herzegovina