Restoran STARA HERCEGOVINA

Restoran Stara Hercegovina

Objavi na Facebook profilu

Restoran je projektovan i građen po uzoru na pomalo zaboravljene stare hercegovačke kuće, pokrivene ražanom slamom i kamenim pločama, tako da mu izgled i unutrašnji enterijer daje naziv Etnorestoran „Stara Hercegovina“.

Restoran je izvanredno mjesto za odmor, uživanje i osvježenje u ljetnim vrelim hercegovačkim danima. Ljubazno osoblje restorana će vas sa osmjehom dočekati, smjestiti u ljetnju baštu iz koje se pruža pogled na vreli hercegovački kamen i okolna brda koja su obrasla niskim listopadnim rastinjem.

Unutrašnji dio restorana je posebno urađen – u drvetu sa starim drvenim stablom iz koga se granaju drvene grede koje čine krovnu konstrukciju restorana. Uređenost restorana je posebna priča koja se ne može napisati, već se mora doći, vidjeti i uživati u njegovom ambijentu – ambijentu koji smiruje i odmara umorne goste.

U restoranu služe stara hercegovačka jela, jagnjeće i teleće pečenje ispod sača, jela sa roštilja, uz veliki izbor osvježavajućih napitaka i domaćih vina visokog kvaliteta trebinjske vinarije „Anđelić“.

U restoranu „Stara Hercegovina“ može se smjestiti 60 gostiju u zatvorenoj sali, a u ljetnoj bašti još 90 gostiju. Ispred restorana je čuvani parking za putničke automobile i turističke autobuse.

Menadžeri restorana „Stara Hercegovina“ daju posebne pogodnosti za odmor i ručak organizovanim turističkim grupama koje posjećuju Trebinje ili putuju prema Herceg Novom.

Posjetite nas, sigurno ćete se odmoriti i uživati u našoj gastronomskoj ponudi.
Restoran „Stara Hercegovina“ je građen za umorne i dobronamjerne goste koji borave ili prolaze kroz ovaj dio Hercegovine.

Budite i vi među mnogobrojnim gostima koji posjećuju naš restoran i zadovoljni odlaze iz njega.

DOBRODOŠLI I ZDRAVO BILI!

Lokacija:

Restoran STARA HERCEGOVINA - Galerija

KONTAKT

RESTORAN "STARA HERCEGOVINA"

Tuli - Trebinje

Telefon 1: +387 59 669 707

Telefon 2: +387 65 778 584

www.starahercegovina.com

Povezane vijesti i članci:

Trebinje na Guglu:

Dobro došli u Trebinje

Trebinje je drugi po veličini grad u Hercegovini i administrativno privredni centar istočne Hercegovine. Nalazi se na krajnjem jugu entiteta Republika Srpska (BiH). Ima nešto manje od 40.000 stanovnika. Smješten je na rijeci Trebišnjici, ispod planine Leotar, na nadmorskoj visini od 270 metara. Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Danas se smatra jednim od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini.

Coordinates: 42°7112′N 18°3425′E

Latitude: 42.711200000000010000

Longitude: 18.342499999999972000

Location: Trebinje within Republic of Srpska; Bosnia and Herzegovina